Dragos Damian va conduce Zentiva

Postat la 10 martie 2008 135 afişări

Dragos Damian, director general al companiei farmaceutice Terapia Ranbaxy, va prelua functia de Country General Manager al diviziei locale a Zentiva.

Zentiva a anuntat astazi ca Damian, in varsta de 40 de ani, va prelua de la 1 aprilie conducerea Zentiva Romania, divizia locala a producatorului ceh, confirmand astfel informatiile publcate in februarie de Ziarul Financiar.

Zentiva a trecut anul trecut printr-un proces de restructurare a afacerii din Romania, rezultatul fiind scaderea cotei de piata. Jozef Belcik, cel care a avut ca principal obiectiv reorganizarea firmei, va continua sa supervizeze activitatea comerciala a Zentiva in Romania, potrivit unui comunicat de presa transmis de companie.

"Am certitudinea ca Damian este cel mai in masura sa continue dezvoltarea Zentiva pe platforma existenta si sunt sigur ca experienta sa manageriala va contribui in mod pozitiv la succesul companiei pe toate planurile", a declarat Jozef Belcik.

Dragos Damian a dus Terapia Ranbaxy pe primul loc in randul producatorilor romani de medicamente, potrivit cercetarii de piata a Cegedim, depasind compania pentru care va lucra incepand din aprilie.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/dragos-damian-va-conduce-zentiva-2442608
2442608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.