Dragoş-Cornel Ilie: Ambiţia, catalizatorul autodepăşirii

Postat la 13 noiembrie 2022 55 afişări

Dragoş-Cornel Ilie: Ambiţia, catalizatorul autodepăşirii

Vârstă: 36 de ani

Funcţie: Director Magazin cora Brătianu

Companie: cora România

Cifră de afaceri (2021): 1,54 mld. lei*

Număr de colegi aflaţi în subordine: 200

Experienţă: Povestea sa la cora a început acum 12 ani, primul pas fiind o poziţie de lucrător comercial. Pasiunea pentru comerţ, colegii şi dorinţa de a progresa spune că i-au influenţat experienţa, astfel că a trecut prin mai multe departamente şi magazine.

Potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Pun ambiţia pe primul plan, aceasta îmi dă curaj să ies din zona de confort, să mă autodepăşesc. Îmi setez targeturi dificile şi îmi fac un scop din a le atinge. De asemenea, cred că este important să faci ceea ce te face fericit pentru a avea speranţa că poţi să aduci un plus de valoare.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Răbdarea. Mai am de lucru la acest capitol. Am în schimb poftă de viaţă, îmi place să mă bucur de prezent şi de tot ce se întâmplă bun în jurul meu.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cea mai mare realizare este familia, soţia şi cei doi copii. Ea îmi dă stabilitatea şi confortul de care am nevoie pentru a avea succes profesional. Am, de asemenea, un sentiment de împlinire şi atunci când reuşim să livrăm calitate, servicii şi inovaţie clienţilor noştri.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Perfecţiunea e aproape imposibil de atins, dar eu sunt o fire pozitivă, încrezătoare, astfel încât consider că 10 este răspunsul potrivit. Sunt mulţumit de tot ce înseamnă viaţa mea acum şi optimist pentru viitor, astfel încât sper să menţin acest rating de-a lungul anilor.

Cine este mentorul tău?

Îi datorez devenirea mea lui Cătălin Ismană, colegul meu şi directorul magazinului cora Bacău. Am avut şansa să lucrez în echipa lui şi norocul să aibă încredere în mine. Îmi doresc să îi confirm că a fost o decizie bună, că a meritat să investească în formarea mea.

Ce te motivează?

Aprecierea oamenilor şi faptul că se simt mulţumiţi când vin la cumpărături la noi în magazin. Pentru noi, retailerii, legătura cu oamenii este esenţială şi aprecierea lor este o confirmare a faptului că faci lucrurile cum se cuvine.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Dragoş-Cornel Ilie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.