Doua treimi din ouale produse in Romania sunt de la gaini crescute in baterii

Postat la 09 februarie 2010 24 afişări

Doua treimi din ouale produse in Romania sunt de la gaini crescute in baterii cu suprafete mai mici decat ale unei coli de hartie A4 si hranite adesea cu furaje modificate genetic si cu vitamine sintetice, a declarat, marti, reprezentantul organizatiei Vier Pfoten, Gabriel Paun.

Organizatia pentru protectia animalelor "Vier Pfoten" a anuntat, miercuri, declansarea unei campanii intitulate "Explica ce este stampila pe ou". Reprezentantii organizatiei au spus ca aceasta campanie se doreste a fi un semnal de alarma cu privire la faptul ca doua treimi din ouale produse in Romania provin de la gaini care cresc in conditii improprii, care sunt hranite cu vitamine sintetice si medicamente, iar adesea alimentatia acestora contine coloranti si furaje modificate genetic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oua,
produse,
gaini,
baterii,
Vier Pfoten,
vitamine
/actualitate/afaceri/doua-treimi-din-ouale-produse-in-romania-sunt-de-la-gaini-crescute-in-baterii-5489687
5489687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.