Directorul general al FMI va vizita Romania in martie

Postat la 27 ianuarie 2010 9 afişări

Directorul general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Khan, va veni in Romania in luna martie, actiune care face parte dintr-o serie de vizite in Europa, a declarat seful misiunii FMI de evaluare, Jeffrey Franks, citat de www.incont.ro, site-ul de stiri economice al ProTv SA.

"In martie, domnul Strauss-Khan va vizita mai multe tari din Europa. Nu va veni doar aici, va face o calatorie in toate regiunile lumii. In acest periplu va vizita o serie de tari, inclusiv Romania", a spus Franks intr-un interviu acordat ProTv.

In varsta de 60 de ani, Strauss-Khan a preluat conducerea FMI din anul 2007, iar presa internationala speculeaza ca ar putea fi urmatorul candidat al Partidului Socialist la alegerile prezidentiale din Franta, care vor avea loc in 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dominique Strauss-Khan,
economie,
vizita,
Romania,
FMI

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/directorul-general-al-fmi-va-vizita-romania-in-martie-5451234
5451234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.