DHL Romania a cerut insolventa Blue Air

Postat la 27 iunie 2011 34 afişări

Furnizorul de servicii de curierat DHL International Romania a cerut la Tribunalul Bucuresti insolventa operatorului aerian low-cost Blue Air, pentru recuperarea unor datorii, procesul urmand sa aiba primul termen de judecata in octombrie.

Dosarul a fost inregistrat la 17 iunie. Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii celor doua companii nu au dorit sa comenteze sau sa furnizeze informatii suplimentare. Tribunalul Bucuresti a admis in toamna anului trecut intrarea in insolventa a Blue Air, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, in urma unor cereri mai vechi inaintate de catre Carpatair si Service Excellence Solutions, dar compania a anuntat ulterior ca hotararea instantei a fost suspendata de catre Curtea de Apel. Decizia Tribunalului Bucuresti a fost contestata de Blue Air pe motiv ca operatorul nu are datorii catre cele doua firme.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
dhl romania,
cerere,
insolventa,
blue air
/actualitate/afaceri/dhl-romania-a-cerut-insolventa-blue-air-8392165
8392165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.