Dezvoltatorul West Park vrea sa isi dubleze investiile in Romania

Postat la 08 ianuarie 2008 1 afişăre

Dezvoltatorul ansamblului rezidential West Park, situat in sectorul 6 al Capitalei, isi propune dublarea investiilor pe piata locala in urmatorii doi ani

Seven Hills, subsidiara din Romania a BSG (Beny Steinmetz Group) are in dezvoltare pana acum in Romania proiecte in valoare de 0,5 miliarde de Euro si isi propune sa isi dubleze investitiile, in urmatorii doi ani, prin dezvoltarea de proiecte rezidentiale si, ulterior, office si comerciale. Cel mai important proiect al BSG in Romania este ansamblul rezidential West Park, situat in zona de vest a Capitalei.

“Pe langa proiectul West Park Residential, Seven Hills va dezvolta si alte proiecte rezidentiale, comerciale si office in Bucuresti si in principalele orase ale tarii, proiecte pe care ni le dorim la fel de apreciate", a declarat Moshe Agavi, managing director BSG.

Proiectul West Park Residential, care va atrage investitii de 120 de milioane de euro, a primit la finalul anului trecut distinctia “Proiectul Anului” in cadrul “Galei Sectorului 6”. Cu o suprafata de 130.000 mp, desfasurata pe 5 ha, ansamblul va oferi la finalizare 19 cladiri cu un total de 1.400 de apartamente. Blocurile au un regim de inaltime P+8, P+10, P+11 si P+14 iar fiecare bloc este prevazut cu cate 3 pana la 6 apartamente pe etaj si cate 3 penthouse-uri. Apartamentele sunt prevazute cu terasa si cu locuri de parcare.

Prima faza a proiectului care presupune constructia a 4 blocuri cu un total de 200 de apartamente, se va finaliza in luna august anul acesta. Cele 200 de apartamente au fost vandute integral unui procent de 70% persoane fizice de nationalitate romana, potrivit informatiilor furnizate de catre dezvoltator.

Cea de-a doua faza de constructie si de vanzare a proiectului presupune constructia a 5 blocuri cu un total de 500 de apartamente cu un regim de inaltime de P+11 si P+14. Primele 200 de apartamente din cea de a doua faza de constructie au ca termen de finalizare luna octombrie 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dezvoltatorul-west-park-vrea-sa-isi-dubleze-investiile-in-romania-2326722
2326722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.