Dezvoltatorul Grand Arena investeste intr-un nou proiect in Brasov

Postat la 10 iulie 2008 37 afişări

Compania Euroinvest Intermed, care va inaugura in aceasta toamna centrul comercial Grand Arena din sudul Capitalei, va incepe anul viitor un nou proiect imobiliar in Brasov, care va cuprinde un centru comercial zi o zona rezidentiala si una de birouri

"Investitia in proiectul din Brasov va fi mai mare decat cea din Grand Arena. Detinem un teren de 44 de hectare pe care vom construi un centru comercial, care va reprezenta 50% din noul proiect. Restul de 50% va fi reprezentat de cladiri de birouri si o zona rezidentiala", a declarat directorul general executiv al Euroinvest Intermed, Lucien Harfi.

 

Investitia in noul proiect ar urma sa depaseasca 200 de milioane de euro, avand in vedere ca investitia in proiectul Grand Arena a fost de circa 187 de milioane de euro, potrivit datelor furnizate de catre dezvoltator. Grand Arena este construit pe un teren cu o suprafata de 55.000 de metri patrati, avand o suprafata inchiriabila de 45.500 mp.

 

Pana in acest moment au fost semnate contracte de inchiriere pentru 72% din spatiu, dezvoltatorii estimand ca toata suprafata va fi inchiriata in urmatoarele luni. Chiria medie pentru contractele deja incheiate este de 27-28 de euro, ceea ce la un randament mediu de investitie (yield) de 7% ar da o valoare a proiectului de aproximativ 218,3 milioane de euro.

 

Centrul comercial Grand Arena este amplasat in sudul Bucurestiului, in cartierul Berceni, la intersectia dintre strada Turnu Magurele, Bulevardul Metalurgiei si Drumul Gilaului. Principalele ancore ale centrului comercial vor fi Carrefour si Flanco, printre ceilalti retaileri numarandu-se si Otter, Motivi, TinaR, Ina Center, Sephora, Jolidon, Triumph, Erros, Cavaliere, Kendra, Splend’or, Veronesse, Lee Cooper, Blue Bird, Glou, Bamboo si Meli Melo.

 

Proiectul Grand Arena este dezvoltat de catre Euroinvest Intermed, o companie cu capital elvetian, reprezentantii dezvoltatorului sustinand ca investitia a fost asigurata exclusiv din fonduri proprii. Compania care s-a ocupat de procesul de inchiriere a centrului comercial a fost Prospector Consulting, in timp ce Cegis va asigura administrarea galeriei comerciale din cadrul proiectului.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dezvoltatorul-grand-arena-investeste-intr-un-nou-proiect-in-brasov-2769730
2769730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.