Dezvoltatorii de la fosta Tractorul Brasov ar putea incepe inca un proiect in 2010

Postat la 20 ianuarie 2010 18 afişări

Centerra Management, dezvoltatorul proiectului Coresi, amplasat pe locul fostei platforme industriale Tractorul Brasov, ar putea incepe in acest an inca un proiect comercial, aditional fazei comerciale din Coresi, a carei constructie este programata sa inceapa in vara.

"Prima faza va include spatii de retail de aproximativ 20.000 - 25.000 de metri patrati inchiriabili si speram sa incepem constructia in aceasta vara si sa o finalizam in 2011", a declarat Silviu Savin, partener al dezvoltatorului, facand referire la un proiect comercial pe care Centerra intentioneaza sa il dezvolte in Timisoara.

Investitia estimata este de 50 de milioane de euro, comparativ cu 110 milioane de euro cat ar presupune dezvoltarea zonei comerciale din proiectul Coresi (cititi aici mai multe despre proiectul imobiliar de pe locul fostei platforme Tractorul Brasov, unul din cele mai mari din sud - estul Europei).

"Ne dorim ca in fiecare an sa facem o investitie in Romania, sa ajungem la cateva in decurs de doi - trei ani. Sunt multe oportunitati si am fost contactati de dezvoltatori care au inceput proiecte, au turnat fundatia sau chiar au realizat si etaje, dar care nu mai pot continua singuri. Proiectul din Brasov ne consuma insa foarte mult timp", a mai declarat Silviu Savin.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/dezvoltatorii-de-la-fosta-tractorul-brasov-ar-putea-incepe-inca-un-proiect-in-2010-5389113
5389113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.