Depozitul de Papetarie mizeaza pe crestere in T3

Postat la 29 iulie 2009 70 afişări

Depozitul de Papetarie, unul dintre principalii jucatori de pe piata distributiei de produse de birotica si papetarie, si-a extins de la inceputul anului numarul de repere disponibile in portofoliul de produse cu 50%, ceea ce au mentinut vanzarile pe un curs constant.

„Clientii traditionali ai distribuitorilor de birotica si papetarie au redus drastic bugetele de achizitii, concentrandu-se pe produsele esentiale si, de preferinta, de la cat mai putini furnizori. Noi am largit gamele de produse disponibile, ceea ce ne-a permis sa ne mentinem vanzarile pe o tendinta pozitiva”, declara Dan Popa, directorul general al Depozitului de Papetarie. Topul vanzarilor, ca volum, este condus de hartia de copiator, plicuri si tonere.

Portofoliul companiei are aproximativ 12.000 de produse din mai multe categorii. „Extinderea gamei noastre de produse s-a reflectat cel mai mult pe segmentele de produse de curatenie si rechizite scolare, ceea ce a condus la o usoara crestere a volumului livrarilor, in timp ce valoarea comenzilor a ramas constanta”, a explicat Dan Popa.

In perioada aprilie-iunie numarul de clienti a crescut usor in raport cu aceeasi perioada a anului trecut. In ceea ce priveste estimarile pentru acest an, Depozitul de papetarie isi mentine planul de a realiza o cifra de afaceri de 7,2 milioane euro, mizand, in plus fata de realizarile de pana acum, pe faptul ca vanzarile revin la nivelurile normale in august si septembrie, cand incep aprovizionarile pentru noul an scolar, respectiv pentru reluarea activitatii in companii, dupa perioada de vacanta. "Practic, cea de-a doua jumatate a anului este cea mai buna pentru vanzari, iar noi intram in aceasta perioada cu o oferta greu de egalat, ca diversitate si viteza de livrare", declara Popa.

Depozitul de Papetarie este un business cu capital 100% romanesc, infiintat in 1998. Cu peste 8.000 de clienti si o cifra de afaceri de 7,2 milioane euro anul trecut, Depozitul de Papetarie vizeaza anul acesta consolidarea businessului si cresterea numarului de clienti.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
papetarie,
distributie,
jucatori,
birotica,
/actualitate/afaceri/depozitul-de-papetarie-mizeaza-pe-crestere-in-t3-4705842
4705842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.