Depozit Sony in Slovacia

Postat la 07 octombrie 2007 1 afişăre

La cererea companiei nipone Sony, autoritatile locale din orasul slovac Nitra au fost de acord sa achizitioneze terenul necesar pentru construirea unui centru logistic, situat langa fabrica de televizoare LCD pe care producatorul japonez o ridica in oras.

Pretul platit companiei Nitra Invest, ce detine aproape intreaga suprafata din parcul industrial din Nitra, a fost de 17,6 euro/metrul patrat. Pe langa fabrica de televizoare LCD, unde vor lucra 3.000 de persoane, Sony a decis sa investeasca 26 de milioane de euro intr-un centru logistic ce se va intinde pe o suprafata de 9,2 hectare. Aici vor fi depozitate componente si televizoare ce vor fi distribuite in intreaga Europa de Est. Centrul va deservi 150 de camioane pe zi, aici urmand sa lucreze 360 de persoane. In plus, Ministerul slovac al Economiei a fost de acord sa aloce suma de 1,45 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii pe terenul respectiv. Suma va fi folosita pentru constructia unui drum care sa inconjoare noua fabrica, in care Sony va investi 314 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Sony,
televizoare,
LCD,
Slovacia,
depozite
/actualitate/afaceri/depozit-sony-in-slovacia-947668
947668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.