Decembrie in malluri: oameni mai multi, dar shopping mai slab

Postat la 11 decembrie 2009 45 afişări

Piata centrelor comerciale din Capitala, care a atras doar in acest an investitii de peste 500 mil. euro prin deschiderea mallurilor Cotroceni Park si Grand Arena si a galeriei comerciale a Militari Shopping Center, a inregistrat in prima saptamana din luna decembrie un numar mai mare de vizitatori fata de aceeasi luna din 2008, insa retailerii spun ca vanzarile sunt mai mici cu 20% pana la 40%

Astfel, proprietarii de centre comerciale au pus la bataie circa 500.000 de metri patrati de magazine, restaurante sau spatii de entertainment pentru clientii al caror buget pentru cumparaturi s-a miccsorat vizibil in 2009.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Militari Shopping Center,
mall,
cumparaturi,
/actualitate/afaceri/decembrie-in-malluri-oameni-mai-multi-dar-shopping-mai-slab-5173675
5173675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.