Decathlon va deschide un magazin in Iasi

Postat la 14 august 2009 58 afişări

Retailerul francez de articole si imbracaminte sportiva va deschide al doilea sau magazin local in Iasi, in cadrul proiectului comercial Era Shopping Park. Magazinul ar urma sa fie deschis cel mai probabil anul viitor

Acesta va fi al doilea magazin din Romania al Decathlon, dupa cel deschis in primavara in cadrul proiectului Militati Shopping Center din Bucuresti. Informatia potrivit careia Decathlon va deschide un magazin in Iasi a fost inclusa intr-un studiu recent al companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si a fost confirmata de surse din piata imobiliara.

De asemenea, surse din piata imobiliara declarau in primavara ca retailerul francez ar fi interesat si de deschiderea unei a doua unitati in Bucuresti, in cadrul unui proiect comercial pe care dezvoltatorul Avrig 35 – care a construit si vandut Iris Shopping Center – ar urma sa il dezvolte in partea de est a orasului, in apropiere de iesirea pe Autostrada Soarelui.

Era Shopping Park Iasi a fost dezvoltat de catre Omilos, companie care a construit un centru similar si in Oradea. Pana in prezent, in cadrul centrului din Iasi a fost construit un hipermarket Carrefour si o galerie comerciala, un magazin Praktiker, un magazin Mobexpert fiind in stadiul de constructie. In cadrul ambelor centre comerciale urmeaza sa fie construit si un mall.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
magazin,
Decathlon,
Iasi,
Era Shopping Park
/actualitate/afaceri/decathlon-va-deschide-un-magazin-in-iasi-4757339
4757339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.