Dealerii auto se asteapta la cresterea vanzarilor in ultimele doua luni din programul "Rabla"

Postat la 20 septembrie 2010 14 afişări

Vanzarile pe piata auto vor creste in octombrie si noiembrie, ultimele doua luni din programul "Rabla", sustinute de scaderea preturilor la voucherele tranzactionate pe piata, incheierea perioadei de vacanta si reducerea pietei second-hand, afirma dealerii.

"Sunt multe persoane care intentioneaza sa isi cumpere masina, insa au preferat sa stea in expectativa din cauza unei capacitati reduse de planificare a bugetelor, dar si pentru a astepta o ieftinire a voucherelor, care nu mai sunt valabile dupa 23 noiembrie.

De asemenea, incheierea perioadei de concediu este un alt factor va duce la cresterea vanzarilor in urmatoarele luni, perioada care ar putea deveni cea mai buna din an in ce priveste nivelul achizitiilor auto", a declarat pentru MEDIAFAX Silviu Preoteasa, presedintele Asociatiei Dealerilor Volkswagen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
dealerii auto,
vanzari,
rabla
/actualitate/afaceri/dealerii-auto-se-asteapta-la-cresterea-vanzarilor-in-ultimele-doua-luni-din-programul-rabla-7329854
7329854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.