De ce vine in Romania cel mai important producator european de echipamente sanitare

Postat la 28 ianuarie 2010 230 afişări

Senso Ambiente, companie specializata in importul si distributia de echipamente sanitare, devine importator direct al produselor companiei Ideal Standard pe piata din Romania, aducand aici patru marci ale acesteia: Ideal Standard, Vidima, Dolomite si Jado. Prin aceasta mutare, Senso Ambiente isi dubleaza cota de piata.

Punand la dispozitia clientilor o gama de peste 20.000 de produse, Compania Senso Ambiente intentioneaza sa introduca aceste noi marci in toate orasele mari, resedinte de judet si nu numai, numarand un total 85 de orase cu peste 50,000 de locuitori, dintre care 82 sunt municipii.

Senso Ambiente, distribuitor al Ideal Standard a avut in anul 2008 o cifra de afaceri de 2,5 de milioane de euro. Senso Ambiente are 11% cota din piata de produse sanitare de marca din Romania. Senso Ambiente este, de asemenea, importator direct al companiilor Hansgrohe, Duravit, Glass Idromassaggio, Cleopatra, APAVISA si Huppe.

Referindu-se la acest nou contract cu Ideal Standard, Virgil Lixandru, Director de Marketing si Vanzari Senso Ambiente, declara: "Obiectivele noastre pentru anul 2010 sunt dublarea cotei de piața, ajungand la 22% din piata de produse sanitare de marca si, de asemenea, cresterea numarului de distribuitori existenti in rețea la 200 de companii. Am ales Ideal Standard pentru calitatea deosebita a produselor, pentru numeroasele inovatii, atat tehnologice, cat si de design, dar si datorita faptului ca se adreseaza unor segmente variate de consumatori".

Printre clientii importanti ai Senso Ambiente se numara hoteluri precum: Novotel, Rin Grand Hotel, Hotel Continental, dar si cladiri de birouri (CONNECT), ansambluri rezidentiale (Orhideea Garden).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/de-ce-vine-in-romania-cel-mai-important-producator-european-de-echipamente-sanitare-5453451
5453451
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.