De ce le cer bancile clientilor date de la „pseudonim“ la „expunerea politica“

Postat la 22 martie 2010 62 afişări

Pseudonimul, "expunerea politica", detinerea unei "functii publice importante", cati bani credeti ca veti rula prin conturi - sunt doar cateva dintre datele dvs. personale pe care vor sa le cunoasca bancherii.

"Asta cu blocarea conturilor este doar sa va sperie, un fel de bau-bau!", ma linisteste domnul de la ghiseu, la o ora dupa ce colega lui de la o alta banca ma amenintase: "Riscati sa nu va mai puteti plati rata la credit. Vi se va bloca contul!". Mai tarziu, la cea de-a treia banca, un domn pare mai dez¬orientat decat mine: "Blocarea con¬turilor? Nu am primit ceva precis in acest sens. Dar este bine sa va actualizati datele..."

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
clienti,
credite,
datorii,
date personale,
/actualitate/afaceri/de-ce-le-cer-bancile-clientilor-date-de-la-pseudonim-la-expunerea-politica-5765551
5765551
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.