De ce i-a permis primarul Brasovului lui George Copos sa-si faca hotel fara autorizatii

Postat la 28 decembrie 2010 30 afişări

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a declarat luni la inaugurarea hotelului Sport din Poiana Brasov ca i-a permis omului de afaceri George Copos sa inceapa lucrarile fara autorizatii, pe care le-a primit in paralel cu modernizarea unitatii turistice.

Scripcaru a explicat cum cu cateva luni in urma a fost vizitat de Copos, care i-a spus ca vrea sa investeasca in Poiana Brasov. "A inceput sa intre in detalii si i-am spus de ce vorbeste atat de mult si de ce nu trece la treaba. Mi-a spus: «Pai nu am toata procedura, toate documentatiile depuse si nu am toate aprobarile si autorizatiile necesare». Si i-am spus: «Considera din acest moment ca ai absolut tot ce iti trebuie si cuvantul meu este autorizatie pentru inceperea lucrarilor in Poiana Brasov»", a spus Scripcaru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/de-ce-i-a-permis-primarul-brasovului-lui-george-copos-sa-si-faca-hotel-fara-autorizatii-7849179
7849179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.