David Lechleiter pleaca de la sefia GSK Romania

Postat la 19 decembrie 2008 30 afişări

Filiala locala a producatorului britanic de medicamente GlaxoSmithKline a anuntat plecarea, la sfarsitul anului, din functia de vicepresedinte si director general a lui David Lechleiter, care va fi inlocuit de Patrick Desbiens, in prezent director operatiuni comerciale Quebec, Canada.

Dupa doi ani la sefia GSK Romania, Lechleiter isi va continua activitatea in Franta, ca vicepresedinte al departamentului de vaccinuri si operatiuni comerciale.

Succesorul acestuia, Patrick Desbiens, are o cariera de peste 12 ani in filiala canadiana a producatorului farma, ocupand de-a lungul timpului mai multe functii de conducere, in arii precum comunicare, marketing, vanzari si relatii guvernamentale.

GSK Romania este unul dintre liderii pietei de profil, cu o cota de piata de 6,8% si vanzari de peste 460 de milioane de lei in perioada octombrie 2007-septembrie 2008, potrivit datelor emise de compania de cercetare Cegedim.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
GSK
/actualitate/afaceri/david-lechleiter-pleaca-de-la-sefia-gsk-romania-3672484
3672484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.