Danone Romania are un nou director de resurse umane

Postat la 17 martie 2009 24 afişări

Incepând cu martie 2009, Oana Farcasanu este noul director de resurse umane al Danone România.

Oana Farcasanu s-a alaturat companiei Danone România in anul 2001, ca manager de resurse umane, fiind, in acelasi timp, coordonator HR pentru tarile din sud estul Europei - Bulgaria, Serbia, Croatia si Bosnia. In anul 2007, Oana Farcasanu a fost relocata la Danone Group, in Paris, pe pozitia de resources development manager, iar in anul 2008, a fost promovata pe postul de HR manager pentru Europa de Vest.

“Ma intorc dupa doi ani intr-o Romanie care a devenit, intre timp, un actor major in comunitatea europeana si cred ca misiunea mea si a echipei noastre, este de a creste in continuare compania” a declarat noul director de resurse umane al Danone România.

Oana Farcasanu (35 de ani), si-a inceput cariera in 1995, ca junior consultant la Nicholson International&Atlas ConselI, unde, in 1997, a fost promovata in functia de senior consultant. In anul 1999, a devenit human resources manager in cadrul Telemobil, unde a ramas pâna in 2001, când si-a continuat cariera la Danone România.

Danone Romania a inregistrat in anul 2008 o cifra de afaceri in crestere cu 18% fata de anul precedent. Compania are in prezent peste 700 de angajati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Danone,
FMCG,
resurse umane,
Oana Farcasanu
/actualitate/afaceri/danone-romania-are-un-nou-director-de-resurse-umane-4057130
4057130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.