Daiichi Sankyo şi Ranbaxy îşi extind modelul hibrid de afaceri în România

Autor: Razvan Muresan Postat la 23 aprilie 2012 140 afişări

Companiile Daiichi Sankyo Limited şi Ranbaxy Laboratories Limited au anunţat că Terapia Ranbaxy, filiala locală a Ranbaxy, va lansa în România produsul Sevikar, prima combinaţie cu doză fixă de olmesartan medoxomil şi amlodipină besilat de pe piaţa românească. Medicamentul original Sevikar va fi disponibil în trei concentraţii. Se preconizează că produsul va fi inclus pe listele naţionale de medicamente compensate de care beneficiază pacienţii.

"Lansăm în România prima combinaţie de olmesartan şi amlodipină destinată tratamentului hipertensiunii arteriale, o afecţiune care reprezintă o problemă majoră de sănătate publică. Dezvoltarea sinergică a parteneriatului creat împreună cu Daiichi Sankyo face parte integrantă din strategia noastră de business, iar acesta este cel de-al treilea produs lansat ca parte a modelului nostru hibrid de afaceri", a declarat Arun Sawhney, CEO & MD Ranbaxy.

"Suntem hotărâţi să lucrăm împreună cu Ranbaxy pentru a susţine în continuare diversificarea nevoilor medicale în această puternică regiune aflată în curs de dezvoltare", a spus Joji Nakayama, Preşedinte & CEO al Daiichi Sankyo.

Hipertensiunea arterială esenţială reprezintă o problemă majoră de sănătate publică în România - 40% din populaţia adultă suferă de această afecţiune. Această rată de incidenţă este dublă faţă de cea observată în Europa. Piaţa farmaceutică locală este evaluată la aproximativ 3,3 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro), segmentul cardiovascular având o contribuţie majoră, cu vânzări de 271 milioane de dolari în 2011 (195 milioane de euro).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Daiichi Sankyo,
Ranbaxy,
Sevikar
/actualitate/afaceri/daiichi-sankyo-si-ranbaxy-isi-extind-modelul-hibrid-de-afaceri-in-romania-9563525
9563525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.