Dacia, pregatita pentru modelele de clasa mica

Postat la 28 ianuarie 2010 20 afişări

Automobile Dacia este pregatita pentru productia de masini de clasa mica, avand in vedere tendinta consumatorilor spre acest segment de piata, a declarat, joi, vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, adaugand ca la innoirea gamei Logan constructorul va veni cu noutati.

"La innoirea gamei Logan vom veni cu noi surprize", a precizat reprezentantul Dacia. El a adaugat ca in prima luna a acestui an Dacia a livrat la export 22.000 de masini.

Referitor la primul SUV al constructorului autohton, oficialul Dacia a precizat ca modelul este produs la uzina de la Mioveni de circa patru luni si estimeaza ca Duster ar putea atinge o cota de 20% din totalul productiei din acest an.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia,
Constantin Stroe,
modele,
Logan
/actualitate/afaceri/dacia-pregatita-pentru-modelele-de-clasa-mica-5453165
5453165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.