Cum vrea Banca Mondiala sa schimbe Romania. Concluziile unui raport secret

Postat la 12 noiembrie 2010 56 afişări

Banca Mondiala desfiinteaza in ultimul raport Romania, tara cu un buget facut dupa ureche, directionat politic, si cu un Minister de Finante cu mai multi angajati decat in Anglia. Institutia propune oficialitatilor de la Bucuresti solutii punctuale pentru fiecare problema.

Romania are un buget cu venituri si cheltuieli nerealiste care duce lipsa de credibilitate, cea mai mica absorbtie a fondurilor europene dintre tarile UE, o administratie fiscala teritoriala care creste costurile de colectare si care ar trebui inlocuita cu un sistem informatic bine pus la punct si un call-center, se arata in evaluarea functionala efectuata de Banca Mondiala in sistemul de finante publice, in institutii precum Ministerul de Finante si ANAF.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Banca Mondiala,
concluzii,
raport,
Romania
/actualitate/afaceri/cum-vrea-banca-mondiala-sa-schimbe-romania-concluziile-unui-raport-secret-7710336
7710336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.