Cum sa scoti 20 de milioane de dolari dintr-un simplu site

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 iunie 2011 36 afişări

Cathrine si David Cook sunt fondatorii unuia dintre cele mai populare site-uri pentru adolescenti, numit MyYearBook.com. Pagina de internet are peste cinci milioane de membri si un ritm de 20.000 de noi fani in fiecare zi.

"Cand aveam 15 ani, David si cu mine am avut ideea infiintarii MyYearbook in timp ce rasfoiam un album de liceu. Se intampla in martie 2005. Eram nou-veniti in scoala si voiam sa existe un mod mai bun de a ne cunoaste colegii. Ne-a venit ideea, am facut un brainstorming si ne-am dat seama ce ne trebuie: clase, grupe, profiluri. Am ales numele myYearbook si asa a luat nastere proiectul", spunea Cathrine, intr-un interviu acordat presei americane.

myYearbook are in prezent mai mult de cinci milioane de fani, iar numarul membrilor creste cu 20.000 in fiecare zi, veniturile anuale generate din site ajungand la circa 20 de milioane de dolari.

"Vreau sa cresc proiectul myYearbook atat de mult cat voi putea si apoi cred ca voi absolvi si facultatea. Imi doresc ferm sa incep un proiect nou dupa myYearbook. Sa gestionezi un site e ceva foarte antrenant, deci nu cred ca voi putea sa renunt la ideea de antreprenoriat", mai spune Cathrine.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
MyYearBook.com,
liceeni,
site,
adolescenti
/actualitate/afaceri/cum-sa-scoti-20-de-milioane-de-dolari-dintr-un-simplu-site-8348770
8348770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.