Cum poţi retrage numerar de la casa de marcat fără comision

Autor: Ioana Mihai Postat la 23 aprilie 2012 99 afişări

De pe 23 aprilie, în 18 magazine Angst şi Carrefour Express – Angst clienţii pot retrage numerar de la case zero comision.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Raiffeisen Bank, magazinele Angst fiind primele din România în care este activ acest serviciu, numit Cash Back (în traducere, "numerar dat înapoi").

Pe scurt, atunci când un client Angst plăteşte cumpărăturile făcute cu un card Raiffeisen, va putea retrage din contul lui, in limita încasărilor din casa, până la 150 lei in numerar, fără nici un comision.

Serviciul este disponibil pentru toate cardurile emise de Raiffeisen Bank persoanelor fizice, doar în 18 magazine* Angst şi Carrefour Express - Angst.

Magazinele care oferă serviciul Cash Back: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioroş, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului şi Titulescu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
numerar,
comision,
casa de marcat
/actualitate/afaceri/cum-poti-retrage-numerar-de-la-casa-de-marcat-fara-comision-9563993
9563993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.