Cum iti poti mari salariul in mediul privat pe timp de criza

Postat la 04 septembrie 2009 45 afişări

Desi in perioada de criza angajatii neproductivi sunt disponibilizati, companiile care doresc performeri de la firmele concurente „au iesit la vanat” si sunt dispuse sa plateasca pentru acest lucru, chiar si pachetul salarial de relocare.

„Relocarea in Bucuresti din provincie implica de cele mai multe ori o crestere in medie a veniturilor cu 30-40%. Din Bucuresti in provincie, nu sunt implicate cresteri salariale”, a declarat pentru Gandul Claudia Indreica, managing partner SC Psihoselect si membru HR Club.

De asemenea, exista si posibilitatea relocarii dintr-un oras de provincie in altul. Spre exemplu, un director de productie din judetul Cluj a acceptat functia de director operational la Brasov. Astfel, relocarea a prespus o crestere salariala de 20%, locuinta de serviciu, masina, bonusuri a caror incasare presupunea cresterea veniturilor per total cu aproximativ 50%, mai spune Indreica.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-iti-poti-mari-salariul-in-mediul-privat-pe-timp-de-criza-4854630
4854630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.