Cum au supravieţuit crizei cei mai mari 50 de capitalişti români

Postat la 12 decembrie 2012 37 afişări

Ziarul Financiar lansează astăzi cea de-a doua ediţie a suplimentului "Cei mai mari capitalişti ai României", care prezintă strategiile de supravieţuire folosite de către cei mai mari 50 de antreprenori în cei mai dificili ani pentru economie.

Creează peste 110.000 de locuri de muncă, conduc afaceri cumulate de peste 7,5 miliarde de euro şi continuă să investească în România într-o perioadă în care unele multinaţionale decid să închidă fabricile şi pleacă în ţări cu forţă de muncă mai ieftină. Marii capitalişti români au fost puternic afectaţi de scăderea consumului, dar nu au renunţat la investiţii, preferând mai degrabă să îşi dezvolte afacerile decât să ajungă la profiturile-record din perioada de boom. Deşi nu crede că perioada de criză a trecut şi cu atât mai mult nici într-o revenire spectaculoasă a consumului, Raul Ciurtin, preşedintele şi directorul general al producătorului de lactate Albalact, se gândeşte în continuare la extinderi de portofoliu şi la noi investiţii.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zf,
lansare,
capitalisti,
top
/actualitate/afaceri/cum-au-supravietuit-crizei-cei-mai-mari-50-de-capitalisti-romani-10388518
10388518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.