Cum a zguduit un broker pretul petrolului din cauza unei betii

Postat la 01 iulie 2010 18 afişări

Steve Perkins, trader pe contracte futures in cadrul companiei de brokeraj pe petrol PVM, a cumparat 7 milioane barili de petrol în timpul unei tranzactii nocturne in timp ce se afla in stare de ebrietate. Rezultatul? Pretul petrolului a urcat la maximul ultimelor opt luni.

Nu este nimic neobisnuit pentru traderi sa se întrebe cum de au "mancat" atatia bani dupa o noapte de betie in oras, scrie The Telegraph.

Steve Perkins a intampinat dificultati mult mai mari in a-si aminiti ce s-a intamplat, comparativ cu colegii sai atunci cand seful sau l-a sunat intr-o dimineata pentru a-l intreba ce a facut cu 520 de milioane de dolari din banii firmei.

Era 30 iunie 2009, ora 7:45 dimineata, cand brokerul cu experienta, angajat in cadrul PVM Oil Futures, a fost contactat de un oficial al companiei si a fost intrebat de ce a cumpărat 7 milioane de barili de petrol la miezul noptii.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
petrol,
cotatie,
baril,
betie,
broker,
PVM
/actualitate/afaceri/cum-a-zguduit-un-broker-pretul-petrolului-din-cauza-unei-betii-6469957
6469957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.