Cum a schimbat George Soros cursul euro

Postat la 27 februarie 2010 23 afişări

Mai multe fonduri masive de hedging, printre care si cel al miliardarului american George Soros, se asteapta ca euro sa se deprecieze pana la paritate cu dolarul, sau chiar mai mult, in contextul unor atacuri agresive, informeaza Wall Street Journal.

Procedeele acestor fonduri amintesc de tranzactiile efectuate in perioada de varf a crizei financiare din SUA, noteaza cotidianul. Pariurile greilor pe declinul monedei comunitare ies la iveala la reuniunile organizate de liderii din industria de investitii.

O asemenea ocazie a fost in timpul unei cine exclusiviste care a avut loc recent in Manhattan. In timpul ei, un grup de manageri de top de fonduri de hedging au discutat despre evolutia monedei europene, respectiv despre deprecierea acestia la la "paritate" cu dolarul, potrivit unor surse apropiate situatiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
curs valutar,
George Soros,
depreciere
/actualitate/afaceri/cum-a-schimbat-george-soros-cursul-euro-5640971
5640971
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.