Cum a reinviat businessul de distributie de medicamente Tamisa Trading dupa patru ani de pierderi

Autor: Razvan Muresan Postat la 11 mai 2011 291 afişări

Distribuitorul de medicamente Tamisa Trading a reusit stoparea tendintelor descrescatoare si redresarea afacerii exact in cel mai greu an al crizei, 2010.

Dupa patru ani consecutivi de pierderi, anul trecut Tamisa a obtinut un profit de aproximativ 240.000 lei, recuperand din pierderile anului precedent, 2009.

Oficialii companiei spun ca acesta este doar inceputul, dar si ca toate resursele financiare disponibile vor fi reinvestite intr-un proiect nou. "Suntem inca un jucator destul de mic, dar aceasta nu inseamna ca trebuie neaparat sa ducem trena celor mari si nu putem avea propriile initiative. Pregatim o surpriza placuta pentru piata, pentru consumatorii romani", spune administratorul Tamisa Trading, Dan Boboescu, care este si unul din actionarii firmei.

In 2010 cifra de afaceri a companiei a crescut cu 18% fata de aproape 32 de milioane de lei in anul 2009.

Mai mult, intr-un an de criza grea Tamisa a creat peste 100 de noi locuri de munca fata de o medie de circa 40 de angajati in 2009.

Schimbarea actionariatului a fost astfel de bun augur pentru Tamisa. Compania care a inventat distributia moderna de medicamente in Romania, cu o prezenta neintrerupta de 20 de ani pe piata, a fost preluata integral anul trecut de catre Angela Atanasiu si Dan Boboescu de la un alt distribuitor de medicamente, Montero.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-a-reinviat-businessul-de-distributie-de-medicamente-tamisa-trading-dupa-patru-ani-de-pierderi-8261460
8261460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.