Cum a evoluat cariera Biancăi Grama, prima româncă numită la conducerea CCC România, până în rolul actual

Postat la 04 martie 2023 819 afişări

Cum a evoluat cariera Biancăi Grama, prima româncă numită la conducerea CCC România, până în rolul actual

#primulandemandat #fashionable

A preluat funcţia actuală la începutul acestui an, fiind primul executiv român care conduce operaţiunile locale ale CCC. Înainte de această numire, managerul român a lucrat timp de mai bine de un deceniu pentru retailerul de cosmetice Marionnaud din Franţa. Ultima poziţie deţinută – pe care a ocupat-o timp de trei ani – a fost aceea de General Manager pentru Europa Centrală în cadrul Marionnaud, din care a coordonat activitatea retailerului de parfumerie şi cosmetice pe pieţele din România, Cehia, Slovacia şi Ungaria. Este absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, cu specializarea Relaţii Economice Internaţionale, şi a unui program de masterat la Universitate D’Auvergne din Franţa, cu specializarea administrarea şi managementul IMM-urilor.

Bianca Grama a fost nominalizată pe poziţia 83 în ediţia din 2022 a anuarului 100 Cei mai admiraţi CEO din România, realizat de BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.