Cum a aratat avatarul sefului Microsoft la CES? Mai tanar si mai slab decat realitatea - VIDEO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 10 ianuarie 2011 18 afişări

Steve Ballmer, directorul executiv al Microsoft, tine anual un discurs la Consumer Electronic Show despre noile produse si servicii ale companiei. |n 2011, locul lui a fost luat pentru cateva minute de un avatar.

Mai tanar, mai slab si cu trasaturi care de-abia amintesc de Steve Ballmer cel adevarat, avatarul acestuia si-a facut aparitia pe un ecran urias de la CES si, prin intermediul sau, Ballmer a inceput sa demonstreze publicului ce face mai exact noua functie numita Avatar a consolei de jocuri Xbox Kinect, care detecteaza miscarile corpului si le reproduce in cadrul jocurilor.

Prin Avatar, orice utilizator va putea avea un avatar, asemanator celui al lui Steve Ballmer, pe baza unor elemente grafice predefinite si-l va putea folosi, spre exemplu, pentru a se aduna cu ceilalti prieteni posesori de Kinect care au si ei un avatar intr-o lume virtuala, cu cateva decoruri prestabilite.

Microsoft va lansa comercial Avatar Kinect in prima parte a acestui an, consola Xbox Kinect inregistrand pana acum vanzari de opt milioane de bucati. Singura problema ar fi insa faptul ca descurajeaza socializarea, riscand sa formeze o generatie de oameni care nu mai ies din casa pentru ca se pot intalni cu prietenii prin Avatar Kinect.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Microsoft,
Steve Ballmer,
avatar,
CES
/actualitate/afaceri/cum-a-aratat-avatarul-sefului-microsoft-la-ces-mai-tanar-si-mai-slab-decat-realitatea-video-7877885
7877885
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.