Cum a ajuns din nou piata imobiliara in atentia speculatorilor

Postat la 12 aprilie 2010 10 afişări

In primul trimestru, valoarea tranzactiilor cu proprietati comerciale a ajuns la 100 milioane de euro, potrivit DTZ Echinox.

Spatiile comerciale, cladirile de birouri si halele industriale din Romania au trezit din ce in ce mai mult interesul cumparatorilor in primul trimestru. Astfel, in primele trei luni, investitorii au tranzactionat proprietati comerciale in valoare de 100 de milioane de euro - localizate in zone bune si cu venituri garantate pe termen lung -, de 20 de ori mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata datele companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, citate de Mediafax. Cei interesati de cumparaturi imobiliare anul acesta nu sunt insa fonduri institutionale, ci fonduri de private equity oportuniste, romanesti sau straine, explica Cristian Ustinescu, director de investitii in cadrul DTZ Echinox.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-a-ajuns-din-nou-piata-imobiliara-in-atentia-speculatorilor-5873191
5873191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.