Cum a ajuns Centrul Istoric noul pol al distractiei din Bucuresti

Postat la 23 martie 2010 60 afişări

Cine trece curajos de gropile Lipscanului, nu lasa tristetea sa-i intre in oase pe Covaci si da de luminile Strazii Franceze si ale Smardanului se poate considera mantuit: s-a transformat dintr-un bucurestean apatic in locuitorul unui oras cosmopolit.

Daca se poarta ca exploratorii din vechime si inchide ochii la urateniile din stanga si din dreapta, pastrandu-si neatinsa nadejdea ca va ajunge la liman, trecatorul care umbla prin centrul vechi al Bucurestiului are toate sansele sa dea de ceea ce-si doreste. In zona renovata a Centrului Istoric barurile, restaurantele si bistrourile rasar unele dupa altele: un publicitar roman a deschis saptamana trecuta un restaurant cu specific frantuzesc, un irlandez a inaugurat, tot atunci, un restaurant cu mancare italieneasca si nume de dandy roman, iar niste lituanieni au facut, cu o zi inainte, prima petrecere in pubul lor irlandez.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-a-ajuns-centrul-istoric-noul-pol-al-distractiei-din-bucuresti-5770516
5770516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.