Criza la banci: Raiffeisen a inchis 20 de unitati si a renuntat la 200 de angajati

Postat la 01 iunie 2010 46 afişări

Raiffeisen Bank, una dintre primele zece banci de pe piata, a trecut la restructurarea retelei teritoriale in primul trimestru, inchizand 20 de unitati specializate in vanzarea de credite ipotecare, si si-a redus mai departe personalul, care s-a diminuat cu aproape 200 de angajati.

In pofida crizei, banca mentinuse anul trecut numarul punctelor de distributie, insa caderea cererii pentru credite ipotecare si interesul modest al Raiffeisen pentru programul "Prima casa" au condus la lichidarea agentiilor "Casa ta" dedicate creditelor imobiliare. Tendinta de ajustare a personalului a fost vizibila pe parcursul anului trecut si s-a accentuat in primul trimestru din 2010: circa 200 de posturi au disparut din schema.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/criza-la-banci-raiffeisen-a-inchis-20-de-unitati-si-a-renuntat-la-200-de-angajati-6233334
6233334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.