Creste gama Zuzu

Postat la 14 decembrie 2007 1 afişăre

Albalact si-a completat portofoilul cu singura varianta de produs ce lipsea din gama Zuzu: iaurturile de baut. Intre acestea se numara o varianta exotica cu nectarine si guava si o varianta dietetica - ambele unice pe piata din Romania.

"Ne-am grabit sa le lansam, pentru ca din ce in ce mai multi romani au inceput sa cumpere aceste iaurturi, fiind la indemana si usor de consumat, chiar si fara sa te asezi la masa", declara Traian Simion, director general Albalact.

Compania Albalact se numara intre primii cinci producatori de lapte si produse lactate din Romania. Infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999; are in prezent peste 3300 de actionari si este listata pe piata Rasdaq.

Albalact are in oferta produse lactate UHT si proaspete sub marcile Zuzu, Fulga si Albalact. Gama de iaurturi Zuzu cuprinde 20 de sortimente, in ambalaje de 200 g cu lingurita si 750 g "portia de familie": 3 sortimente de iaurturi albe (extra, natural si dietetic) si 4 variante cu fructe (piersici si caise, capsuni, fructe de padure, visine).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Albalact,
iaurt,
Zuzu

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/creste-gama-zuzu-2306158
2306158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.