Creatorul iPhone-ului si al iPod-ului si-a dat demisia de la Apple

Postat la 31 martie 2010 53 afişări

Dupa noua ani in cadrul companiei Apple, Tony Fadell, cel care a ajutat la proiectarea si crearea iPod-ului si a iPhone-ului, a parasit compania. Noua functie pe care acesta o va avea va fi cea de consultat pentru companiile de tehnologie din lume.

Fadell a fost primul om care a facut parte din echipa de ingineri care au creat iPod-ul, in 2001, scrie tgdaily.com. Cinci ani mai tarziu, el a devenit seful diviziei iPod si a reprezentat un om cheie in dezvoltarea iPhone-ului. Fadell a luat decizia de a parasi pozitia executiva pe care o avea in cadrul Apple in anul 2008, insa pana acum a ocupat pozitia de consilier pentru Steve Jobs si a lucrat doar pentru Apple. In prezent, acesta vrea sa se orienteze si catre green technology si consultanta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
creator,
iPhone,
iPod,
Apple,
Tony Fadell
/actualitate/afaceri/creatorul-iphone-ului-si-al-ipod-ului-si-a-dat-demisia-de-la-apple-5791290
5791290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.