Cosmin Zafiu: Ambiţia „bate” talentul

Postat la 11 noiembrie 2022 102 afişări

Cosmin Zafiu: Ambiţia „bate” talentul

Vârstă: 33 de ani

Funcţie: Operations Director

Companie: Freshful by eMAG

Colaboratori: >500

Număr de colegi aflaţi în subordine: 9

Experienţă: A lucrat peste 12 ani în proiecte şi operaţiuni logistice, cu expertiză în retail şi în coordonarea unor perimetre ce acoperă mare parte din lanţul Supply: Warehouse, Transport, Improvement, Quality, Food Safety, Security, Demand Planning.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes? Din punctul meu de vedere, ambiţia „bate“ talentul, iar dacă adaugi şi un stop de pasiune în această reţetă, succesul îţi va fi la îndemână. Oamenii perseverenţi, ce întâmpină provocările cu deschidere şi îşi pun ambiţia la treabă în vederea depăşirii lor, va trebui să se întâlnească cu succesul.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?                         

În primul rând, mi-aş dori să reuşesc o mai bună gestionare a timpului, astfel încât să îmi pot acorda mai mult timp mie şi familiei. Al doilea lucru pe „listă“ ar fi să devin tată în următorii doi ani.

În ce loc te simţi cel mai fericit?           

Cu siguranţă, sentimentul de fericire apare în momentul în care sunt înconjurat de oameni cu care rezonez, oameni apropiaţi, în care am încredere, persoane din cadrul familiei, colegi, prieteni apropiaţi. Cred cu tărie că relaţiile sănătoase, create cu oamenii din jurul nostru, ne aduc fericire.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Cred că un rating corect ar fi poziţionat între 8 şi 9, viaţa fiindu-mi presărată cu multe greutăţi şi obstacole, alături de multe realizări şi momente frumoase, toate contibuind la modelarea omului ce sunt astăzi.

Cine este mentorul tău?           

Mentorul meu este Franck Descamps (în prezent, potrivit informaţiilor disponibile pe profilul său de LinkedIn, deţine funcţia de Directeur Auchan Retail Logistique France – n. red.), alături de care am lucrat mulţi ani, persoană ce a contribuit continuu la dezvoltarea mea personală şi profesională. Am experimentat o relaţie sănătoasă de mentorat, bazată pe încredere, ascultare şi flexibilitate.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?           

În contextul vremurilor actuale, în care am întâmpinat şi încă întâmpinăm dificultăţi cauzate de pandemie, de instabilitatea economică cât şi de criza politico-militară, a rămâne raţionali, optimişti şi ancoraţi în realitate reprezintă una dintre cele mai mari provocări ale timpurilor noastre.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
manager,
Cosmin Zafiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.