Cord Buzau investeste 10 mil. euro intr-o noua linie de productie

Postat la 07 august 2008 135 afişări

Compania Cord Buzau, controlata de oamenii de afaceri Horia Simu si Horia Pitulea, a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o cifra de afaceri de aproximativ trei milioane de euro, cu 85% mai mare decat in perioada similara din 2007. Profitul net s-a cifrat la 420.000 de lei (aproape115.000 de euro)

"Am reusit o performanta deosebita in toata aceasta perioada prin implementarea unui management profesionist, o optimizare a costurilor, investitii in mentenanta si, nu in ultimul rand, deschiderea catre noi piete si clienti", a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Cord SA, Marius Neagu.

 

Produsele principale ale Cord Buzau sunt cordul metalic, cablurile si sarmele. Productia din primul semestru al acestui an a fost cu peste 30% mai mare in termeni cantitativi fata de perioada similara din 2007, ajungandu-se la 1.260 de tone in primele sase luni. "Vom suplimenta capacitatea de productie printr-o investitie de 12-13 milioane de euro in o noua linie de productie", a mai spus Neagu.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cord-buzau-investeste-10-mil-euro-intr-o-noua-linie-de-productie-2858533
2858533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.