Conturi Yahoo, Hotmail si Facebook furate de un nou virus!

Postat la 19 februarie 2010 11 afişări

Un nou virus informatic a reusit sa patrunda in aproape 75.000 de calculatoare din 2.500 de organizatii din lumea intreaga, afectand conturile utilizatorilor unor populare site-uri si retele de socializare, potrivit companiei de securitate online NetWitness, informeaza Reuters. Conturi Yahoo, Hotmail si Facebook au cazut prada atacurilor.

Virusul, cunoscut sub denumirea de "Kneber botnet", aduna informatiile de logare la sisteme financiare, retele de socializare si sisteme de posta electronica din computerele afectate, transmitandu-le mai departe hacker-ilor, a anuntat NetWitness. Botnet reprezinta un grup de computere infectate, pe care atacatorii cibernetici le pot controla prin intermediul unui computer central.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Facebook,
Yahoo,
Hotmail,
conturi,
furt,
date,
virus
/actualitate/afaceri/conturi-yahoo-hotmail-si-facebook-furate-de-un-nou-virus-5560708
5560708
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.