Contul Star Foods, la MediaCom

Postat la 16 ianuarie 2008 2 afişări

Contul de media al Star Foods Romania a fost castigat de agentia MediaCom in urma unei licitatii desfasurate la sfarsitul lui 2007. Alaturi de MediaCom printre finaliste au mai fost agentiile Starcom si Omnicom

MediaCom va realiza strategia de media, serviciile de planificare si media buying, dar si partea de monitorizare si media research.

“Star Foods a organizat unul dintre cele mai interesante pitch-uri la care am participat anul trecut. Am lucrat pe un brief complex, care punea accentul pe strategie si planificare si am oferit clientului solutii de optimizare a investitiei in media” declara Carmen Lixandru, General Manager MediaCom Romania.

MediaCom Romania este parte a grupului de comunicare WPP si gestioneaza conturi precum P&G, Nokia, Unicredit, Emirates, National Geographic, New Yorker, Opus Land (Cosmopolis).

Star Foods Romania este lider de vanzari pe piata locala pe segmentul de chipsuri si snacksuri. Compania este parte a PepsiCo International Europe Region, iar din noiembrie 2004 detine brand-urile Lay’s , Cheetos, Star Snacks, Krax, Star Popcorn, Star Naturals.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/contul-star-foods-la-mediacom-2337635
2337635
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.