Contractul anului: Teatrul National se renoveaza cu 50 mil. euro

Postat la 18 februarie 2010 6 afişări

Initiata in vremuri de crestere economica, modernizarea TNB, un proiect gigant de 50 de milioane de euro, este un magnet pentru constructori. Cu aceasta suma se poate face o cladire de birouri de 30 de etaje.

Zece companii si consortii se lupta pentru contractul de reabilitare si extindere a Teatrului National Bucuresti (TNB), cu o valoare de peste 51 mil. euro fara TVA, aceasta fiind cea mai mare investitie demarata de stat in sectorul constructiilor civile anul acesta.

In plina criza economica, Guvernul vrea sa construiasca un teatru national ca la Londra, dupa modelul cladirii Barbican Hall, in loc sa aloce bani pentru reabilitarea retelelor de apa si a infrastructurii. In plus, din cauza scaderii investitiilor imobiliare, companiile de constructii s-au reorientat catre investitiile publice, unde competitia este mult mai acerba ca in anii trecuti.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/contractul-anului-teatrul-national-se-renoveaza-cu-50-mil-euro-5545311
5545311
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.