Compania ProTV, afaceri de 67 milioane de dolari la jumătatea anului

Postat la 01 august 2012 21 afişări

Compania ProTV S.A, liderul pieţei de televiziune din România, a raportat pentru prima jumătate a acestui an o cifră de afaceri de 67,5 milioane de dolari, cu un profit operaţional de 7 milioane de dolari.

În trimestrul al doilea cifra de afaceri a companiei, care include posturile de televiziune ProTV, Acasa TV, Acasa Gold TV, Procinema, Sport.ro, ProTV Internaţional, ProTV Chişinău şi MTV România a fost de 36,3 milioane de dolari cu un profit operaţional de 5 milioane de dolari. Rezultatele au fost anunţate miercuri dimineaţă de către grupul american CME (Central Media European), acţionarul companiei. CME, o companie listată pe piaţa bursieră americană Nasdaq şi care are operaţiuni în Europa Centrală şi de Est, a raportat o cifră de afaceri de 378 milioane de dolari pentru semestrul întâi, cu un profit operaţional (OIBDA) de 61,2 milioane de dolari. În trimestrul al doilea, cifra de afaceri a fost de 211,2 milioane de dolari, iar profitul operaţional de 47,1 milioane de dolari.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
protv,
afaceri,
media,
profit operational
/actualitate/afaceri/compania-protv-afaceri-de-67-milioane-de-dolari-la-jumatatea-anului-9914717
9914717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.