Coldwell Banker vrea sa deschida peste 10 agentii

Postat la 26 ianuarie 2009 23 afişări

Compania imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania intentioneaza sa isi extinda reteaua de agentii cu cel putin zece noi sucursale, acestea urmand sa fie deschise prin francizare

“Trebuie sa ne pregatim pentru extindere, in pofida contextului actual al pietei. [...] Pe o piata de real-estate schimbatoare, societatile de intermediere imobiliara trebuie sa depaseasca masa critica de oferte pentru a fi relevante in ochii consumatorului", a declarat Norbert Hoeckl, vice president strategy, Coldwell Banker Affiliates of Romania.

 

In prezent, compania detine noua sucursale, cinci in Bucuresti si patru in tara. Modelul de business al Coldwell presupune intermedierea tranzactiilor imobiliare cu locuinte, atat noi, cat si vechi, prin magazine stradale detinute de catre companie. Deschiderea unei noi agentii presupun o investitia minima – la care se adauga costurile pentru primele sase luni de functionare ale unei agentiei, de minim 300.000 de euro, potrivit unor declaratii anterioare ale reprezentantilor Coldwell Banker.

 

Pe langa serviciile intermediere imobiliara, atat pentru locuinte in proiecte noi , cat si pentru locuinte in cladiri si blocuri vechi., compania mai ofera si servicii de intermediere a creditelor imobiliare, de evaluare si administrare patrimoniala.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/coldwell-banker-vrea-sa-deschida-peste-10-agentii-3803808
3803808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.