Coldwell Banker mai deschide o agentie imobiliara

Postat la 12 iunie 2010 46 afişări

Coldwell Banker Affiliates of Romania, cea mai mare companie de consultanta imobiliara activa pe segmentul rezidential, va deschide inca o agentie in Bucuresti, aceasta urmand sa fie a opta din Capitala pentru companie

Noua agentie va fi amplasata pe Bulevardul Ferdinand si va purta numele de Coldwell Banker Ferdinand. "Avem clienti si asta conteaza mult daca te gandesti la dezvoltare. Avem in portofoliu un numar de peste 7500 de proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou si acest lucru ajuta ca o sucursala noua sa aiba activitate din prima zi. Ne propunem sa deschidem cel putin o sucursala pe luna anul acesta", a declarat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Compania a incheiat anul trecut cu afaceri de 3,6 milioane de euro, in crestere usoara fata de 2008, ceea ce ar plasa-o in randul primelor cinci companii de consultanta imobiliara (clic aici pentru a vedea cum a fost 2009 pentru companiile de profil). Cu toate acestea, rezultatul net a fost negativ, inclusiv din cauza investitiilor in extindere, Valentin Ilie mentionand ca a fost inregistrat un profit operational.

Coldwell Banker Affiliates of Romania detine franciza companiei cu acelasi nume din SUA, activa in 45 de tari si cu peste 120.000 de brokeri. In Romania, compania este activa in segmentul rezidential, care aduce cea mai mare parte din venituri, si in cele de retail, investitii, terenuri, industrial si management de proprietati imobiliare.

Potrivit ultimelor rezultate financiare disponibile, piata de consultanta imobiliara este dominata de birourile locale ale grupurilor internationale, precum Colliers International, CB Richard Ellis Romania, Cushman & Wakefield, DTZ Echinox si Jones Lang LaSalle.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/coldwell-banker-mai-deschide-o-agentie-imobiliara-6378351
6378351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.