Coldwell Banker mai deschide doua sucursale. „2009 a fost cel mai tare an”

Postat la 02 aprilie 2010 50 afişări

Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania va deschide in aceasta luna inca doua sucursale in Bucuresti, dupa ce a inaugurat una saptamana aceasta.

"2009 a fost cel mai tare an pentru noi. Speram sa ne triplam reteaua in Bucuresti, chiar este piata", declara Valentin Ilie, CEO si actionar al companiei. Coldwell Banker este activa in principal pe segmentul rezidential, avand in acest moment cel mai mare portofoliu de apartamente vechi si noi la intermediere.

"Avem cam 200 de vizionari pe zi, asta inseamna 6.000 pe luna si intr-un an mergem la 80.000 de vizionari. Anul trecut am incheiat aproximativ 1.000 de tranzactii, incluzand aici si contractele de inchiriere", spune Valentin Ilie.

Compania a deschis la sfarsitul lunii martie a sasea sucursala din Bucuresti si a noua din tara. "La inceput de 2010, am hotarat sa continuam expansiunea si cresterea numarului de agentii in fiecare zona a Capitalei", mai afirma CEO-ul Coldwell Banker, care are in acest moment aproximativ 90 de agenti pe segmentul rezidential.

Compania este o master-franciza a Coldwell Banker din SUA, in Romania fiind activa in special pe segmentele rezidential, de administrare a spatiilor comerciale si al tranzactiilor de investitii. Principalii companii de pe segmentul consultantei imobiliare sunt Colliers International, CBRE Romania, Cushman & Wakefield, DTZ Echinox si Jones Lang LaSalle.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/coldwell-banker-mai-deschide-doua-sucursale-2009-a-fost-cel-mai-tare-an-5801224
5801224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.