Coldwell Banker deschide două noi sucursale şi ajunge la o reţea de 20 de birouri

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 octombrie 2011 25 afişări

Coldwell Banker Affiliates of Romania a deschis două noi sucursale, ambele în Bucureşti, ajung astfel la o reţea de 20 de puncte de lucru – 16 în Capitală şi patru în ţară.

Prin deschiderea noilor sucursale, Coldwell Banker Affiliates of Romania îşi atinge obiectivul stabilit pentru activitatea pe segmentul rezidenţial - de a ajunge, până la finalul acestui an, la o reţea de minimum 20 de sucursale. Noile birouri sunt Coldwell Banker Victoriei, amplasat pe Calea Victoriei, şi Coldwell Banker Pipera, amplasat pe Şoseaua Bucureşti Nord, în cadrul proiectului Global City. Amplasamentul noilor sucursale a fost ales pentru creşterea acoperirii zonei centrale din Bucureşti şi pentru a oferi servicii dedicate potenţialilor cumpărători ai unei locuinţe în zona de nord - Pipera.

Datele companiei relevă o majorare, în 2011, cu aproximativ 15% a numărului de tranzactţi pe segmentul rezidenţial, comparativ cu perioada similară din 2010.

"O altă sursă sigură de majorare a activităţii pe segmentul rezidenţial este reprezentată şi de creşterea acoperirii regionale, prin deschiderea de noi sucursale. În plus, o reţea cât mai dezvoltată va reprezenta vehiculul optim de vânzare pentru proiectele rezidenţiale care vor fi lansate în viitor cât şi pentru activele care vor intra în posesia instituţiilor finanţatoare", a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În cadrul Codwell Banker sunt disponibile, în acest moment, peste 200 de posturi, ţinând cont atât de deschiderea celor două noi birouri cât şi de planurile de dezvoltare pe segmentele de activitate ale companiei. Divizia de rezidenţial contribuie cu peste 30% la veniturile firmei.

Coldwell Banker Affiliates of Romania oferă servicii de consultanţă, brokeraj şi management al proprietăţilor imobiliare pe toate segmentele pieţei: rezidenţial, birouri, industrial, terenuri şi investiţii. Compania are în prezent douăzeci de sucursale - şaisprezece în Bucureşti şi câte una în Arad, Braşov, Câmpulung şi Piatra Neamţ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
cbar,
coldwell,
sucursale,
deschidere
/actualitate/afaceri/coldwell-banker-deschide-doua-noi-sucursale-si-ajunge-la-o-retea-de-20-de-birouri-8852032
8852032
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.