Coca-Cola creste in Ungaria

Postat la 14 decembrie 2007 1 afişăre

Filiala ungara a Coca-Cola va investi 10 milioane de euro in urmatorii doi ani in dublarea capacitatii de imbuteliere a apei minerale din categoria de produse NaturAqua.

Din aceasta suma, aproape 2 milioane de euro vor fi obtinute din fonduri europene. Coca-Cola a castigat o licitatie de proiecte in cadrul Programului Operativ de Dezvoltare a Economiei, cu finantare europeana.

Fabrica din Dunaharaszti, unde va fi derulata investitia, a fost construita in 2002, cu o investitie de 15 milioane de euro.

Aici opereaza doua linii de imbuteliere si zece centre regionale de distributie, numarul angajatilor fiind de 1.300. In total, Coca-Cola a investit in Ungaria in jur de 400 de milioane de euro pentru construirea si dezvoltarea capacitatilor de productie detinute.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
comert,
Coca-Cola,
Ungaria
/actualitate/afaceri/coca-cola-creste-in-ungaria-2306367
2306367
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.