Cine sunt cei care au pe mana fonduri UE de pseste 19 mld. euro

Postat la 13 aprilie 2010 100 afişări

Catalina Melita, Gabriel Friptu, Cristina Zevedei, Ruxandra Popovici, Livia Chirita, Serban Cucu, Doina Frant sunt mai putin cunoscuti decat ministrii Radu Berceanu sau Adriean Videanu. Cu toate acestea, in mainile lor si a peste 1.300 de angajati pe care ii au in subordine sta atragerea a peste 19 miliarde de euro fonduri europene structurale pe care Romania le are de absorbit pana in 2013.

Intarzierea evaluarilor, a lansarilor de linii noi de finantare si a rambursarilor de fonduri europene s-a pus de cele mai multe ori pe seama numarului mare de proiecte pe care le gestioneaza un functionar public din structurile implicate in atragerea fondurilor UE.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cine-sunt-cei-care-au-pe-mana-fonduri-ue-de-pseste-19-mld-euro-5882811
5882811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.