Cine este tânărul care conduce primul hypermarket online din ţară

Postat la 10 februarie 2024 532 afişări

Cine este tânărul care conduce primul hypermarket online din ţară

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 38. Andrei Popescu, General Manager, Freshful by eMAG: Consider că stilul meu de leadership e definit de construirea unei relaţii de încredere şi respect reciproc, iar jobul ideal este cel în care combini utilul cu plăcutul şi care te ţine departe de zona de confort

Andrei Popescu conduce Freshful, platforma de livrare online pentru produse alimentare proaspete lansată de eMAG în octombrie 2021. Anterior, a fost director comercial şi mai apoi country manager pentru eMAG Bulgaria. El a absolvit Future 25, un program eMAG de dezvoltare a noii generaţii de lideri. Are experienţă în e-commerce, vânzări şi capital uman, lucrând în calitate de consultant pentru una dintre firmele de consultanţă din Big 4. El susţine că stilul său de leadership e definit de construirea unei relaţii de încredere şi respect reciproc, iar jobul ideal consideră că este cel în care combini utilul cu plăcutul şi care te ţine departe de zona de confort. Despre ierarhie sau motivaţia financiară spune că pot fi mai puţin importante, cât timp simţi că la finalul fiecărei zile eşti mai bun decât ai fost la începutul ei. În timpul liber, îi place să călătorească, să alerge şi să joace tenis şi şah, dar este pasionat totodată de meditaţie şi citit.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.