Cine este românul care a dus o afacere înfiinţată în Cluj pe trei continente

Postat la 18 ianuarie 2024 4211 afişări

Cine este românul care a dus o afacere înfiinţată în Cluj pe trei continente

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 31. Dan Isai, Cofondator şi CEO, Salad Box: În România dorim să creştem cota de piaţă prin numărul de salate, nu neapărat prin numărul de locaţii

Se împlinesc aproape 12 ani de când Dan Isai a cofondat lanţul de servire rapidă Salad Box, în 2012. El a investit ulterior în mai multe proiecte din HoReCa, printre care lanţul de cafenele de Narcoffee Roasters, alături de Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants.

„În România dorim să ajungem la clienţi prin mai multe canale, nu neapărat prin mai multe locaţii. Dorim să creştem cota de piaţă prin numărul de salate, nu neapărat prin numărul de locaţii. Probabil vor apărea câteva locaţii stradale, poate containere, poate insule în supermarket, poate vor apărea şi câteva drive-thru-uri pentru produsele noastre, dar nu aceasta este marea creştere – aceasta va fi prin numărul de produse care ajung la clienţi, prin delivery, self checkout, pick-up points“, a precizat cofondatorul Salad Box într-un interviu acordat Ziarului Financiar.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.