Cine este femeia ce conduce compania de sute de milioane de euro creată de Dan Şucu

Postat la 09 ianuarie 2024 19621 afişări

Cine este femeia ce conduce compania de sute de milioane de euro creată de Dan Şucu

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 17. Adelina Badea, CEO, Mobexpert

Adelina Badea s-a alăturat companiei Mobexpert în urmă cu peste un deceniu şi jumătate, primul rol fiind cel de director de magazine în cadrul filialei Mobexpert Iaşi. Ea a preluat mandatul de CEO în primăvara lui 2020, un an plin de provocări, ca urmare a crizei sanitare instaurate pe fondul pandemiei de COVID-19.

Spune că familia este cea care o ajută să treacă peste crize, indiferent de natura lor, dar şi faptul că lucrează într-un mediu frumos, iar persoana care a inspirat-o dintotdeauna este soţul său, cel la care se duce atunci când are nevoie de ajutor şi de susţinere şi care a ajutat-o şi a sprijinit-o în tot ce a făcut de-a lungul timpului în proiectele sale. Sfatul său pentru antreprenorii mai tineri este să nu rămână în România, să nu se limiteze, ci să exploreze teritorii noi pentru a-şi găsi inspiraţia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.